Over ons

Nooitgedacht BV, gevestigd in Kudelstaart, teelt sinds 2009 Snijhortensia’s. Na te zijn gestart met een 9-tal variëteiten, is het assortiment nu inmiddels uitgebreid in 2021 naar een 20+ tal rassen in diverse uiteenlopende kleuren en tinten. De kleur wit heeft een groot aandeel daarin, maar ook diverse tinten blauw, roze en meerkleurige zijn in ons assortiment ruimschoots vertegenwoordigd.
Het snij-Hortensia seizoen start rond half april. Onze producten vinden altijd hun weg via Bloemenveiling Flora Holland, deels via het veilsysteem maar zeker ook in toenemende mate via directe afzet naar de daarbij aangesloten exporteurs, groothandelaren en andere klanten.

Ons streven is om onze kwaliteitsproducten zoveel mogelijk direct bij onze brede klantenkring af te leveren met daarbij als uitgangspunten:

Stabiel, hoog kwaliteitsniveau
Optimale service
Betrouwbaarheid
Flexibiliteit


Een goede & sterke relatie met onze klanten moet als basis fungeren voor gezond zaken doen op lange termijn

De laatste bloemen worden rond begin november geoogst en tijdens de winterperiode besteden we alle tijd aan de snoei en verzorging van de planten, zodat we in het voorjaar weer optimaal het groeiseizoen ingaan.