Over ons

Nooitgedacht BV, gevestigd in Kudelstaart, teelt sinds 2009 Snijhortensia’s. Na te zijn gestart met een 9-tal variëteiten, is het assortiment nu inmiddels uitgebreid naar een 14+ tal rassen in diverse exclusieve en uiteenlopende kleuren en tinten. De kleur wit heeft een groot aandeel daarin, maar ook diverse tinten blauw, roze en meerkleurige zijn in ons assortiment ruimschoots vertegenwoordigd.
Het snij-Hortensia seizoen start rond half april. Onze producten vinden altijd hun weg via Bloemenveiling Flora Holland, grotendeels via directe afzet en deels via het veilsysteem naar de bij RFH aangesloten exporteurs, groothandelaren en andere klanten.

Ons streven is om onze kwaliteitsproducten zoveel mogelijk direct bij onze brede klantenkring af te leveren met daarbij als uitgangspunten:

Stabiel, hoog kwaliteitsniveau
Optimale service
Betrouwbaarheid
Flexibiliteit


Een goede & sterke relatie met onze klanten moet als basis fungeren voor gezond zaken doen op lange termijn

De laatste bloemen worden rond begin november geoogst en tijdens de winterperiode besteden we alle tijd aan de snoei en verzorging van de gewassen, zodat we in het voorjaar weer optimaal het groeiseizoen ingaan.